Nemzeti Park Túrák

Fjällräven Vándortúra

Hírlevél

Keressük azt a videóst, aki elkészíti nekünk a 2017-es Vándortúra 3 perces promó videóját! 

Legyél te a szerencsés, aki megkapja ezt a feladatot, és megjutalmazunk egy...

Fjällräven túracsomaggal amelyet saját magad válogathatsz össze 200.000 Ft értékben!

Na, és hogy mit kell tenned?

1., Küldj nekünk egy bemutatkozó videót...
amely a te korábbi munkád. A témája lehetőleg valamilyen sportesemény, vagy szabadidős tevékenység legyen, de ha nincs ilyen témád, akkor választhatsz mást is. A lényeg, hogy a saját filmed legyen. Az időtartam mindegy. A videót - ha még nem tetted meg - töltsd fel egy videó megosztó oldalra (youtube, videa, indavideo stb...), és a megosztó linkjét küldd el nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, hogy megnézhessük. Határidő május 21!

2., A beérkező videókból kiválasztjuk az 5 legjobbat...
amelyek készítői részt vesznek idén június 1-től 5-ig a Bakonyi Vándortúra előkészítő bejárásán. A Vándortúrát idén utoljára fogjuk megrendezni a Bükkben és az Aggteleki karszton, 2018-ban átköltöztetjük a Bakonyba, ennek útvonalát fogjuk most pünkösdkor bejárni. Az 5 kiválasztott videós feladata lesz, hogy erről a bejárásról készítsen egy bemutató filmet.

3., Az elkészült 5 filmet ismét elbíráljuk,
és akinek a filmje a legjobban sikerül, azt felkérjük az augusztusban megrendezésre kerülő utolsó Bükki Vándortúra promo filmjének elkészítésére. Ellenszolgáltatásként megkapja a fent említett ajándék csomagot, és teljes ellátást a Vándortúra ideje alatt a helyszínen.

 

LÉGY TE A SZERENCSÉS! VÁGJUNK BELE!