10 nemzeti park, 10 hónap, 10 hétvége


Fel tudod sorolni az ország összes nemzeti parkját? Mi nem csak felsoroljuk neked, hanem meg is szervezzük, hogy személyesen is végigjárhasd mind a 10-et!

Túráink a Vándortúra jegyében 2 napos hétvégi túrák, ahol az első nap (szombat) egy 20 km körüli távot teljesíthetsz, második nap (vasárnap) pedig egy fél napos kb 10km körüli programban lesz részed, hogy a nap végén akkor is haza tudj utazni időben, ha az ország másik végéről érkeztél. A túrákat a nemzeti parkok ökoturisztikai munkatársaival együtt szervezzük, így olyan előadásokon, bemutatókon vehetsz részt, amelyeket egy sima kirándulás alkalmával nem láthatsz. Az útvonalakat egyénileg, a rajtban kapott térképvázlat segítségével járhatod végig, út közben ellenőrző pontokat kell érinteni. Ha gondod van a tájékozódással, vagy inkább túravezetővel szeretsz kirándulni, az sem probléma, mert akkor szervezünk neked kísérőt.

A túrák teljesítését igazoló füzetben gyűjtheted, és ha megvan mind a 10, meglepetés jutalomban részesülsz, illetve részt veszel egy sorsoláson is, ahol regisztrációt nyerhetsz a soron következő 5 napos Vándortúránkra! A túrákat nem muszáj 1 év alatt teljesíteni, ha valamelyik kimarad, az pótolható a következő évben is, hiszen a sorozat minden évben megrendezésre kerül!