Nemzeti Park Túrák

Fjällräven Vándortúra

Hírlevél

10 nemzeti park, 10 hónap, 10 hétvége


Fel tudod sorolni az ország összes nemzeti parkját? Mi nem csak felsoroljuk neked, hanem meg is szervezzük, hogy személyesen is végigjárhasd mind a 10-et!

Túráink a Vándortúra jegyében 2 napos hétvégi túrák, ahol az első nap (szombat) egy 20 km körüli távot teljesíthetsz, második nap (vasárnap) pedig egy fél napos kb 10km körüli programban lesz részed, hogy a nap végén akkor is haza tudj utazni időben, ha az ország másik végéről érkeztél. A túrákat a nemzeti parkok ökoturisztikai munkatársaival együtt szervezzük, így olyan előadásokon, bemutatókon vehetsz részt, amelyeket egy sima kirándulás alkalmával nem láthatsz. Az útvonalakat egyénileg, a rajtban kapott térképvázlat segítségével járhatod végig, út közben ellenőrző pontokat kell érinteni. Ha gondod van a tájékozódással, vagy inkább túravezetővel szeretsz kirándulni, az sem probléma, mert akkor szervezünk neked kísérőt.

A túrák teljesítését igazoló füzetben gyűjtheted, és ha megvan mind a 10, meglepetés jutalomban részesülsz, illetve részt veszel egy sorsoláson is, ahol regisztrációt nyerhetsz a soron következő 5 napos Vándortúránkra! A túrákat nem muszáj 1 év alatt teljesíteni, ha valamelyik kimarad, az pótolható a következő évben is, hiszen a sorozat minden évben megrendezésre kerül!