5 nap – 112 km | 2018. július 30. – augusztus 4.

 
Rajt: július 30. hétfő reggel 9:00!  Regisztráció és transzfer Bakonyszentlászló, Vinyére 2017.július 29-én vasárnap
Gyere és csatlakozz hazánk legszebb nemzeti parkjainak felfedezői közé, a Fjällräven Vándortúra csapatához! 
A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó 112 km-es nomád élménytúra, Bakonyszentlászló, Vinyéről Káptalantótiig. Megrendezésével a vándortúrázás hagyományait szeretnénk újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék. Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz hozzánk, mert így egy barátságos, természetimádó csapat társaságában barangolhatod be hazánk meseszép, védett tájait, egy felkészült és lelkes szervezőcsapat, az Equinox Trekking Club támogatásával.Több napra, több éjszakára belevetni magunkat a természetbe, sátorozni olyan meghatározó élmény, ami nemcsak testi, lelki, de szellemi megújulást is hozhat. Nem beszélve arról, hogy ez egy óriási buli és folyamatos sport is a legjobb edzőteremben, a természetben!
A Fjällräven Vándortúrán 5 napon keresztül, naponta meghatározott távokat teszünk meg. A túra két fontos alapszabálya, hogy mindenki maga viszi a felszerelését és sátorban alszik. A szálláshelyek kempingek, vagy sátrazásra kijelölt helyek lesznek.
Nem a gyorsaság a legfontosabb, hanem az, hogy jókedvvel, biztonságosan és élményekkel gazdagodva járjuk végig régi és új barátainkkal a Vándortúra 112 kilométeres útvonalát.

Az összes tudnivalót elolvashatod itt: http://vandortura2018.hu