Equinox Blog: nemzeti park túra
November első hétvégéjén szépen búcsúzott az ősz. Még egyszer - s tán idén utoljára - a Nap kegyes volt hozzánk: teljes pompájában világította meg a szendergő természetet. Hulló levelek sápadt-sárga tánca körülöttünk, talpunk alatt barna avar susogása, barlangok mélye, források csobogása, szépkilátás messzesége. Beszámoló. Baklava.
Olvass tovább >>>
Majd’ 40 résztvevő gyűlt össze, hogy ne csak felfedezze az Őrség dombvidékét, hanem megismerkedjen a gombafajok világával gomba szakellenőr és –oktató segítségével, hogy aztán be is gyűjtsön belőlük jó sokat. Gombából, kilométerekből, és szarvasbőgésből sem volt hiány. Beszámoló.
Olvass tovább >>>
Tavaszi napsütéssel indult, ám a Börzsönyben a márciusi kikelet ellenére hamarosan ismét a télben találtuk magunkat. Olvasd el beszámolónkat nemzeti park túrasorozatunk második állomásáról!
Olvass tovább >>>
Aki szeretti a köveket, sziklákat, megkövesedett formákat, annak bizonyára emlékezetes marad az Aggteleki Nemzeti Parkos túra. A táj arculatát elsősorban a karsztjelenségek határozzák meg, a karsztvíz jellegzetes, ámde mégis egyedi formákat hoz létre. Nekünk csak vigyázni kell arra, hogy minél tovább fennmaradjanak.
Olvass tovább >>>
Túrakereső



Hírlevél

Ha szeretnél minél hamarabb értesülni
túráinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!




KÖVETKEZIK
Tradicionális Equinox-Sabar húsvét
2024. 03. 29.   16 km
Medvehagyma és túra a Bakonyban
2024. 04. 20.   40 km
Mecsek
2024. 05. 11.   1 km

 

   myPOS - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2024 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
https://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!