Equinox Blog: túra
Idén Balaton-felvidéken rendeztük meg a Fjällräven Vándortúrát, méltó folytatásaként az Aggteleki Nemzeti Park, a Bükk-hegység és a Bakony vadregényes hegyeinek sora után. Az öt napos hátizsákos sátorozós élménytúrának 178 túrázó vágott neki, akik megküzdöttek a meleggel, és időnként a zivatarokkal is, valamint kedvük szerint a hosszabb illetve rövidebb távokkal, amelyek 76 vagy 110 km hosszúak voltak.
Olvass tovább >>>
Régi és új ismerősök gyűltek össze, hogy a Fjällräven Vándortúra előtt tegyenek egy próbakört, tesztelve magukat és felszerelésüket. A túrahétvége tanulságos volt sokak számára, de ne szaladjunk ennyire előre! Helyszíni beszámoló.
Olvass tovább >>>
Évek óta visszatérő hagyományos húsvéti túránkat idén is a Sabar borházzal karöltve szerveztük meg. Vagyis a Sabar szervezett, mi asszisztáltunk! Közel 3 nap, szikrázó napsütés, két csodás túra, várak és hegycsúcsok, misztikus, ezer éves kolostorok az erdőben, húsvéti vacsora és remek borok. Felejthetetlen élmény lett!
Olvass tovább >>>
Egyik túratársunk véleménye: minden szempontból jól sikerült túra volt, a napi távok hossza és szintje, a látnivalók, az emberek, a szállások, az étkezési lehetőségek, na és az időjárás mind rendben voltak. Nekünk is bejött, úgyhogy folytatjuk ősszel.
Olvass tovább >>>
Március vége, április eleje a medvehagyma szezonja. Eddig jellemzően a piacon vettem ezt a fokhagymaillatú növényt. Idén azonban úgy döntöttem: természetes élőhelyén keresem fel a medvehagymát.
Olvass tovább >>>
Túrakereső



Hírlevél

Ha szeretnél minél hamarabb értesülni
túráinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!




KÖVETKEZIK
Tradicionális Equinox-Sabar húsvét
2024. 03. 29.   16 km
Medvehagyma és túra a Bakonyban
2024. 04. 20.   40 km
Mecsek
2024. 05. 11.   1 km

 

   myPOS - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2024 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
https://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!