Equinox Blog
Szavak helyett beszéljen ez a videó, amiben összefoglaltuk azt a rengeteg csodát, amit az Erdélyi-szigethegységben és ezen belül Pádison átéltünk.
Olvass tovább >>>
2019.05.26., a második Pilisi Vándorlás napja, amikor is 39-en gyűltünk össze Piliscsév központjában egy meleg nyári vasárnapon. A táv nem ígérkezett soknak, alig több, mint 10km, azonban szombaton köszöntött be az első igazi meleg, így számítottunk izzasztó pillanatokra.
Olvass tovább >>>
Ezúttal hátrahagytuk az Által-ér völgyét és nekivágtunk a Gerecse lankáinak, tanultunk Sámuelről, az előemberről, találkoztunk tétova teve helyett tétova nyúllal, panorámát néztünk, megkóstoltuk a baji pincesor nedűit, végül hűsöltünk a Cseke-tó partján.
Olvass tovább >>>
Mi az az egyre fontosabb dolog, ami egyre kevesebb a világban, minekünk pedig nagyon sok van belőle? Válasz: az édesvíz, abból is az iható verzió. Az Által-ér menti túránk erre és a környező élővilágra koncentrált.
Olvass tovább >>>
Tihany egyszerűen káprázatosan szép, még akkor is, ha nem túlzottan jó az idő! Meghökkentő kilátások, mediterrán hangulat, sűrű erdőségek, rejtőző gejzírkúpok, és megannyi természeti varázslat, amelyek egy túrázó számára az igazi paradicsomot jelentik. Lássuk a részleteket...
Olvass tovább >>>
Túrakereső



Hírlevél

Ha szeretnél minél hamarabb értesülni
túráinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!




KÖVETKEZIK
Medvehagyma és túra a Bakonyban
2024. 04. 20.   40 km
Mecsek
2024. 05. 11.   1 km
Kis-Fátra
2024. 06. 06.   1 km

 

   myPOS - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2024 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
https://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!