Túranaptár
2021. január

   KÖVETKEZŐ OLDAL >>>

2021. 01. 16.
Dzsenga kilátó? Nem csak a gyerek szobájában?? Lássuk!

A TÚRÁT ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK MEGTARTANI, HA FELOLDJÁK A SZERVEZETT SZABADTÉRI PROGRAMOKRA VONATKOZÓ KORLÁTOZÁST. A hangulatos, fenyvesfoltokkal tarkított Zajnát-hegyeken keresztül elmegyünk a Nagy-Kopaszra a Dzsenga-kilátóhoz, rendes nevén a Dévényi Antal-kilátóhoz, amelynek tornyából zavartalan körpanoráma tárul a Pilis és a Budai-hegység vonulataira. Némi barangolás után benézünk a Klotild-barlangba, majd visszafele ismét a Zajnát-hegyek varázslatos világában teszünk kisebb kitérőket.

TÁV: 20 km
SZINT: 700 m

2021. 02. 27.
Föld fölött és föld alatt - Pilis-tető és környékének sziklái

A TÚRÁT ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK MEGTARTANI, HA FELOLDJÁK A SZERVEZETT SZABADTÉRI PROGRAMOKRA VONATKOZÓ KORLÁTOZÁST. Hányan férünk el a Kémény-sziklán? A Leányok vagy a Legények barlangjának nagyobb-e a szája? A Pilis-hegyen és környékén keressük azokat a sziklás helyeket, ahonnan szép a kilátás, vagy ahova szép a belátás. Vagy amelyek csak úgy egyszerűen szépek. Talán te sem ismered még mindegyiket :)

TÁV: 23 km
SZINT: 1450 m

2021. 03. 27.
Holdvilág-árok holdfényben

A TÚRÁT ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK MEGTARTANI, HA FELOLDJÁK A SZERVEZETT SZABADTÉRI PROGRAMOKRA VONATKOZÓ KORLÁTOZÁST. Vajon honnan kapta a nevét a Holdvilág-árok? Nem tudjuk, de nyomába eredünk, és kipróbáljuk, hogy milyen a Hold fényénél keresztülvágni rajta. Ha még nem jártál sötétedés után az erdőben, akkor is jó buli lehet. Most kipróbálhatod csapatban. Ne vacilálj, inkább tarts velünk!

TÁV: 21 km
SZINT: 970 m

2021. 04. 24.
Pilisi vizek mentén - források és szurdokok

A TÚRÁT ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK MEGTARTANI, HA FELOLDJÁK A SZERVEZETT SZABADTÉRI PROGRAMOKRA VONATKOZÓ KORLÁTOZÁST. Ezúttal a mélységeket kutatjuk, nem a magaslatokat: 2 patak menti szurdok, 3 bővizű forrás. Hozzatok sok üres palackot, ezekből a vizekből érdemes haza is vinni!

TÁV: 22 km
SZINT: 890 m

2021. 05. 15.
Spartacus menni Vandálló-kövek

A TÚRÁT ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK MEGTARTANI, HA FELOLDJÁK A SZERVEZETT SZABADTÉRI PROGRAMOKRA VONATKOZÓ KORLÁTOZÁST. Ha külföldi barátaink egyetlen napra látogatnának el Budapestre és kirándulni szeretnének a közeli hegyekbe, akkor minden bizonnyal ez lenne az a túra, ahová elvinnénk őket. Nap végén a Dunához is lemegyünk. Fontos: szabadíts fel plusz tárhelyet a fotók számára, mert garantáltan be fog telni a kártyád!

TÁV: 25 km
SZINT: 1000 m

   KÖVETKEZŐ OLDAL >>>


 

   PayPal - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2021 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
https://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!