Equinox - Sabar bortúra
Sabar Borház Káptalantóti
2021. június 18.

Túra. Zene. Bor. A sorrend néha változik, de a lelkesedésünk minden évben megvan, hogy megmozgassuk a környékbeli hegyeket, hogy megcsodáljuk a gyönyörű környezetünket, majd hangulatos élőzenével, bőséges vacsorával, baráti ölelésekkel zárjuk az estét.

Kisapáti - Szent-György-hegy - Gyulakeszi - Csobánc - Káptalantóti

SZABAD HELYEK: 40 3-NAPOS TÚRA TÁV: 17 km SZINT: 664 m

 Túra. Zene. Bor. A sorrend néha változik, de a lelkesedésünk minden évben megvan, hogy megmozgassuk a környékbeli hegyeket, hogy megcsodáljuk a gyönyörű környezetünket, majd hangulatos élőzenével, bőséges vacsorával, baráti ölelésekkel zárjuk az estét. Mindeközben végig figyelünk a konstans folyadékbevitelre, ami Sabar borok formájában ad természetfeletti képességeket a résztvevőknek. A tavalyi húsvéti túránk a kialakult helyzet miatt elmaradt, ahogy sajnos az idei is, úgyhogy a bennünk rekedt túraszenvedély most még jobban vágyik arra, hogy a kényszerpihenő után kijöjjön a palackból
Részletes program:
Érkezés 18-án, pénteken délután. Ismerkedés, lazulás, lelki töltekezés 3 borral, hidegtálas vacsorával. Az este folyamán - Sabaron először - fellép Urbán Edina énekesnő.
Szombaton reggel közösen reggelizünk a pincénél, majd túrázni indulunk Nyáry Tamással a Szent György-hegy-Gyulakeszi, Csobánc-Sabar útvonalon. Este bográcsos vacsora Sabaron 3 borral és Urbán Edinával, akivel ott folytatódik a buli, ahol előző este abbahagytuk.
Vasárnap ismét bereggelizünk együtt Sabaron, majd irány a Liliomkert piac, ahol mindenki vendégünk egy fröccsre a Sabar standnál.
Majd egy levezető túra a Halápi tanösvényen, ahol a túra véget ér.
Sátorhely, tisztálkodási lehetőség, ahogy már megszoktátok biztosítva lesz a pincénél.
A túra díja: 22000 Ft/fő (beleértve: két vacsora borokkal, két reggeli, zene két este, plusz a sátorozási lehetőség és a túravezetés).

Jelentkezés e-mailben a sabar@sabar.hu címen.


Túravezető:
Nyáry Tamás
+36 30 647 9661

Rajt:
Sabar Borház Káptalantóti, 17:00
Street View | Útvonaltervező -»

Szükséges felszerelés:

Étel, ital:

Térkép

Útvonal letöltése GPX formátumban -»

SzintmetszetTúranaptár

2021. június


 

   myPOS - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2021 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
https://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!