Túranaptár
2022. május

   KÖVETKEZŐ OLDAL >>>

2022. 05. 26.
ELMARAD! Mountex #szabadbanszabadon túra

Idén végre eljött az ideje, hogy első alkalommal megrendezzük a Mátra csodálatos területeit bejáró Mountex #szabadbanszabadon túrát. A három napos sátrazós hátizsákos túra során elkalauzolunk a hegyvidék legszebb pontjaira, legmagasabb csúcsaira, és belekóstolhatsz a természet közvetlen közelségébe kizárva a külvilágot!

TÁV: 61 km
SZINT: 2362 m

2022. 05. 28.
Szakadás-árok, Mátra

Tarts velünk a Mátra vulkáni, földtani emlékeinek két izgalmas és vad helyszínére. Betekintünk a mélységbe, majd felhágunk a magasságba, szurdokból a kalderáig. A Szakadás-árok izgalmas jelzett ösvény nélküli szurdok, tele meglepő sziklaformációkkal és kalandos átkelésekkel. Végigjárjuk a árok mélyét és ha már a Mátrában vagyunk, megtapasztaljuk a fenti világot, bekukkantunk a feltételezett kalderába és betérünk az Ágasvári turistaházba is, mert szeretjük a szép kilátást és a sztrapacskát.

TÁV: 22 km
SZINT: 900 m

2022. 06. 11.
Nemzeti park túrák: Duna-Dráva NP, Keleti-Mecsek

A Duna-Dráva Nemzeti Park akár hogy is nézzük, nekünk, hegyi útkövetőknek már csak a Mecseket jelenti. Viszont új vizekre vagyis dombokra "evezünk"! Felvesszük a repertoárba a Keleti-Mecsek megmaradt várromjait, vadregényes patakvölgyeit, kilátóit és elnéptelenedett falvait is. Ha korábban voltál már velünk, akkor itt az ideje újra csatlakozni.... Még nem voltál? Mire is vársz még??

TÁV: 38 km
SZINT: 1580 m

2022. 06. 25.
Szentjános rajzás leső túra

Június második felében indul az erdei tündérek káprázatos násztánca, a szentjánosbogár-rajzás. Az izgalmas esti látványosság nemcsak a gyerekeket bűvöli el, de a felnőtteket is ugyanannyira. Tarts velünk!

TÁV: 10 km
SZINT: 100 m

2022. 07. 09.
Nemzeti park túrák: HNP Hortobágy, Evezés a Tisza-tavon

SZERVEZÉS ALATT, RÉSZLETEK KÉSŐBB

TÁV: 1 km
SZINT: m

   KÖVETKEZŐ OLDAL >>>


 

   myPOS - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2022 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
https://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!