Túranaptár
2020. október

   KÖVETKEZŐ OLDAL >>>

2020. 11. 07.
Nemzeti Park Túrák: Bükk

Kalandozzunk két napot együtt a Bükkben! Szép kilátások, látókövek, kristálytiszta források és számtalan barlang vár ránk, na és természetesen a jó hangulat garantált. Ha szerencsénk van, szabad szemmel fogjuk látni a Tejutat is.

2-NAPOS TÚRA
TÁV: 27 km
SZINT: 900 m

2020. 11. 21.
Maróti-hegyek, Búbánatvölgy, búfelejtő menedékház

Jártál már a Dobogó-hegyen? Neeem, nem Dobogókőn, hanem Dobogó-hegyen? A Visegrági hegységben? Túránkon errefele indulunk, felkapaszkodunk a Hideglelős-kereszthez, ahonnan szép kilátás nyílik az alattunk hömpölygő Dunára és a kis szigetekre, majd a Maróti-hegyek gerincén folytatjuk, visszafele pedig Esztergom panorámájában gyönyörködünk a Vaskapu hegyről, és körbejárjuk a Dédai-tavat is.

TÁV: 26 km
SZINT: 800 m

2021. 01. 16.
Dzsenga kilátó? Nem csak a gyerek szobájában?? Lássuk!

A hangulatos, fenyvesfoltokkal tarkított Zajnát-hegyeken keresztül elmegyünk a Nagy-Kopaszra a Dzsenga-kilátóhoz, rendes nevén a Dévényi Antal-kilátóhoz, amelynek tornyából zavartalan körpanoráma tárul a Pilis és a Budai-hegység vonulataira. Némi barangolás után benézünk a Klotild-barlangba, majd visszafele ismét a Zajnát-hegyek varázslatos világában teszünk kisebb kitérőket.

TÁV: 20 km
SZINT: 700 m

2021. 02. 27.
Föld fölött és föld alatt - Pilis-tető és környékének sziklái

Hányan férünk el a Kémény-sziklán? A Leányok vagy a Legények barlangjának nagyobb-e a szája? A Pilis-hegyen és környékén keressük azokat a sziklás helyeket, ahonnan szép a kilátás, vagy ahova szép a belátás. Vagy amelyek csak úgy egyszerűen szépek. Talán te sem ismered még mindegyiket :)

TÁV: 23 km
SZINT: 1450 m

2021. 03. 27.
Holdvilág-árok holdfényben

Vajon honnan kapta a nevét a Holdvilág-árok? Nem tudjuk, de nyomába eredünk, és kipróbáljuk, hogy milyen a Hold fényénél keresztülvágni rajta. Ha még nem jártál sötétedés után az erdőben, akkor is jó buli lehet. Most kipróbálhatod csapatban. Ne vacilálj, inkább tarts velünk!

TÁV: 21 km
SZINT: 970 m

   KÖVETKEZŐ OLDAL >>>


 

   PayPal - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2020 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
https://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!