Csapatunk

Nyáry Tamás

Magyar Természetjáró Szövetség bronzjelvényes túravezetője

Magyarország az apró eldugott erdei csodák kimeríthetetlen tárháza. Fedezzük fel együtt!

Az egész úgy kezdődött, hogy lépni akartam másfélmillió lépést. 16 évesen a barátokkal neki is indultam az Országos Kéknek. Aztán olyan sok egyéb túra lett belőle, hogy a Kéket nem is fejeztem be a mai napig. Viszont a másfél millióból már sok millió lett. 2003-tól bronz jelvényes túravezetőként tevékenykedem, 2014-től az egyesület megalakulása óta már csapatban népszerüsítjük a több napos vándortúrákat. Rengeteg túraleírást készítek, és járom az országot. Keresem az ország sok eldugott csodáját, és noha rengeteget felfedeztem már, így is megszámlálhatatlan maradt. Csatlakozni érdemes! Kincskereső szülinapokban és csapatépítő tréningekben is kérheted a segítségemet!

 

Asztalos Edit

Szeretem a természetemnek azt az oldalát, amivel természetjáráskor találkozom.

Első túráimon egy házizsákba épített gyerekhordozóból csodálkoztam rá a világra, majd a rákövetkező években gyakran aludtunk kint az erdőben az apám által varrt tipiben. A hétvégi kirándulásokat azóta is mindig nagyon várom. Az általam vezetett túrákon kedvenc helyeimet szeretném újra bejárni, és további vágyott helyekre eljutni, és eközben számos új emberrel találkozni és beszélgetni. Az egyesületi túrák szervezése számomra hobbi szintű, megkereshetsz még kineziotape ragasztással, és bármilyen más testi-lelki problémával, amin neurokineziológiával tudok segíteni.

 

Miletics Dezső

Magyar Természetjáró Szövetség bronzjelvényes túravezetője

A Gerecse alá születtem, de Skandináviába vagyok szerelmes

Ugyan nem tartom magam túrázós szuperhősnek, sok túraleirásom sincs publikusan, a nagy ritkán Youtube-ra posztolt videóim sem virálisak.  Egyszerűen csak szeretem járni a természetet.
A Gerecse tövébe szülöttként pedig annak meredélyeit, lankáit, és magaslatait szeretném népszerűsíteni. Vértesszőlősi lokálpatriótaként pedig szeretnék minden érdeklődőt és nem érdeklődőt is meghívni sok gerecsei élményre, lett légyen az egy egyszerű kirándulás, vagy akár hosszabb túra, vándortúra, ferrata-s szilkamászás vagy még több, mert: A Gerecse paradicsomi vidék, kristálytiszta karsztvizeivel, barlangjaival, szépkilátásaival, vadjaival és madaraival, és nagyon sok érdekességgel. Tarts velem a Gerecse rengetegjébe és ismerd meg e csodás vidéket! :)
Ha éppen nem Magyarországon túrázok, akkor előszeretettel látogatom nagy szerelmemet, Skandináviát és fjordjait - a túráimon ezekről is mesélek.

Cseke Anikó

Magyar Természetjáró Szövetség bronzjelvényes túravezetője

Túráimat szeretem valami plusszal megfűszerezni, legyen az geocaching vagy valamelyik túramozgalom teljesítése.

2010-ben elkapott a geocaching láz, és amikor észrevettem, hogy a ládák többsége mennyi jó helyet mutat meg a természetben, rákaptam a túrázásra is. Három évvel később belevágtam az Országos Kéktúra teljesítésébe, ami meghozta az életembe a rendszeres túrázás igényét is. Azóta is falom a túramozgalmakat, keresem a pecséteket, geoládákat és gyűjtöm a jelvényeket. Az Egyesületben saját túrák mellett többnapos túraterveket is készítek, amelyeket néha időhiány miatt más valósít meg. A Fjallraven Vándortúrán általában seprűként találkozhattok velem. 2019-ben középfokú (bronzjelvényes) gyalogos túravezetői minősítést szereztem.


TúrakeresőHírlevél

Ha szeretnél minél hamarabb értesülni
túráinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!
KÖVETKEZIK
Expedíció a Vörös-kőre
2020. 02. 22.   18 km
Pecsétgyűjtő sorozat: Pilisi kilátások 01
2020. 02. 29.   11 km
Nemzeti Park Túrák: Duna-Ipoly Nemzeti Park - Börzsöny
2020. 03. 07.   34 km

 

   PayPal - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2020 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
http://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!