Csapatunk

Nyáry Tamás

Magyar Természetjáró Szövetség bronzjelvényes túravezetője

Magyarország az apró eldugott erdei csodák kimeríthetetlen tárháza. Fedezzük fel együtt!

Az egész úgy kezdődött, hogy lépni akartam másfélmillió lépést. 16 évesen a barátokkal neki is indultam az Országos Kéknek. Aztán olyan sok egyéb túra lett belőle, hogy a Kéket nem is fejeztem be a mai napig. Viszont a másfél millióból már sok millió lett. 2003-tól bronz jelvényes túravezetőként tevékenykedem, 2014-től az egyesület megalakulása óta már csapatban népszerüsítjük a több napos vándortúrákat. Rengeteg túraleírást készítek, és járom az országot. Keresem az ország sok eldugott csodáját, és noha rengeteget felfedeztem már, így is megszámlálhatatlan maradt. Csatlakozni érdemes! Kincskereső szülinapokban és csapatépítő tréningekben is kérheted a segítségemet!

 

Asztalos Edit

Szeretem a természetemnek azt az oldalát, amivel természetjáráskor találkozom.

Első túráimon egy házizsákba épített gyerekhordozóból csodálkoztam rá a világra, majd a rákövetkező években gyakran aludtunk kint az erdőben az apám által varrt tipiben. A hétvégi kirándulásokat azóta is mindig nagyon várom. Az általam vezetett túrákon kedvenc helyeimet szeretném újra bejárni, és további vágyott helyekre eljutni, és eközben számos új emberrel találkozni és beszélgetni. Az egyesületi túrák szervezése számomra hobbi szintű, megkereshetsz még kineziotape ragasztással, és bármilyen más testi-lelki problémával, amin neurokineziológiával tudok segíteni.

 

Miletics Dezső

Magyar Természetjáró Szövetség bronzjelvényes túravezetője

A Gerecse alá születtem, de Skandináviába vagyok szerelmes

Ugyan nem tartom magam túrázós szuperhősnek, sok túraleirásom sincs publikusan, a nagy ritkán Youtube-ra posztolt videóim sem virálisak.  Egyszerűen csak szeretem járni a természetet.
A Gerecse tövébe szülöttként pedig annak meredélyeit, lankáit, és magaslatait szeretném népszerűsíteni. Vértesszőlősi lokálpatriótaként pedig szeretnék minden érdeklődőt és nem érdeklődőt is meghívni sok gerecsei élményre, lett légyen az egy egyszerű kirándulás, vagy akár hosszabb túra, vándortúra, ferrata-s szilkamászás vagy még több, mert: A Gerecse paradicsomi vidék, kristálytiszta karsztvizeivel, barlangjaival, szépkilátásaival, vadjaival és madaraival, és nagyon sok érdekességgel. Tarts velem a Gerecse rengetegjébe és ismerd meg e csodás vidéket! :)
Ha éppen nem Magyarországon túrázok, akkor előszeretettel látogatom nagy szerelmemet, Skandináviát és fjordjait - a túráimon ezekről is mesélek.

Cseke Anikó

Magyar Természetjáró Szövetség bronzjelvényes túravezetője

Túráimat szeretem valami plusszal megfűszerezni, legyen az geocaching vagy valamelyik túramozgalom teljesítése.

2010-ben elkapott a geocaching láz, és amikor észrevettem, hogy a ládák többsége mennyi jó helyet mutat meg a természetben, rákaptam a túrázásra is. Három évvel később belevágtam az Országos Kéktúra teljesítésébe, ami meghozta az életembe a rendszeres túrázás igényét is. Azóta is falom a túramozgalmakat, keresem a pecséteket, geoládákat és gyűjtöm a jelvényeket. Az Egyesületben saját túrák mellett többnapos túraterveket is készítek, amelyeket néha időhiány miatt más valósít meg. A Fjallraven Vándortúrán általában seprűként találkozhattok velem. 2019-ben középfokú (bronzjelvényes) gyalogos túravezetői minősítést szereztem.

Vásony Petra

Magyar Természetjáró Szövetség bronzjelvényes túravezetője

Én nem az anyatejjel szívtam magamba a túrázást, a szüleim nem is igazán értik, hogy miért jó 30 km-t legyalogolni...Későn érő típus révén azt is elég későn vettem észre, hogy milyen szép is a négy falon és a belvároson kívüli élet. Így a jobb későn, mint soha elvét alkalmazva 2015-ben csatlakoztam egy Equinox túrához, és azóta szinte csak velük járkálok. Sokakkal ellentétben én a nyílt terepet szeretem, a végeláthatatlan pusztákat, fennsíkokat, gyepeket, az ilyen túrákon biztos találkoztok majd velem is. 2014 óta a Magyar Madártani Egyesületnél dolgozom, középhaladó madarász vagyok, így a túravezetés során igyekszem a tollas jószágokra is felhívni a figyelmet. 2018-ban szereztem túravezető képesítést.


TúrakeresőHírlevél

Ha szeretnél minél hamarabb értesülni
túráinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!
KÖVETKEZIK
Ausztria: Rax és Schneeberg
2024. 09. 27.   1 km
Mátra, Muzsla - Ágasvár - Szakadás árok
2024. 10. 26.   1 km

 

   myPOS - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2024 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
https://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!