Csapatunk

Nyáry Tamás
Magyar Természetjáró Szövetség bronzjelvényes túravezetője

Magyarország az apró eldugott erdei csodák kimeríthetetlen tárháza. Fedezzük fel együtt!

Az egész úgy kezdődött, hogy lépni akartam másfélmillió lépést. 16 évesen a barátokkal neki is indultam az Országos Kéknek. Aztán olyan sok egyéb túra lett belőle, hogy a Kéket nem is fejeztem be a mai napig. Viszont a másfél millióból már sok millió lett. 2003-tól bronz jelvényes túravezetőként tevékenykedem, 2014-től az egyesület megalakulása óta már csapatban népszerüsítjük a több napos vándortúrákat. Rengeteg túraleírást készítek, és járom az országot. Keresem az ország sok eldugott csodáját, és noha rengeteget felfedeztem már, így is megszámlálhatatlan maradt. Csatlakozni érdemes! Kincskereső szülinapokban és csapatépítő tréningekben is kérheted a segítségemet!

 

Asztalos Edit

Szeretem a természetemnek azt az oldalát, amivel természetjáráskor találkozom.

Első túráimat egy házi készítésű hátihordozóban töltöttem, majd a rákövetkező években gyakran aludtunk kint az apám által varrt tipiben. A hétvégi kirándulásokat azóta is mindig nagyon várom. Az általam vezetett túrákon kedvenc helyeimet szeretném újra bejárni, és további vágyott helyekre eljutni. Az egyesületi túrák szervezése számomra hobbi szintű, megkereshetsz még kineziotape ragasztással, és bármilyen más testi-lelki problémával, amin neurokineziológiával tudok segíteni.

 

Miletics Dezső
Magyar Természetjáró Szövetség bronzjelvényes túravezetője

A Gerecse alá születtem, de Skandináviába vagyok szerelmes

Ugyan nem tartom magam túrázós szuperhősnek, sok túraleirásom sincs publikusan, a nagy ritkán Youtube-ra posztolt videóim sem virálisak.  Egyszerűen csak szeretem járni a természetet.
A Gerecse tövébe szülöttként pedig annak meredélyeit, lankáit, és magaslatait szeretném népszerűsíteni. Vértesszőlősi lokálpatriótaként pedig szeretnék minden érdeklődőt és nem érdeklődőt is meghívni sok gerecsei élményre, lett légyen az egy egyszerű kirándulás, vagy akár hosszabb túra, vándortúra, ferrata-s szilkamászás vagy még több, mert: A Gerecse paradicsomi vidék, kristálytiszta karsztvizeivel, barlangjaival, szépkilátásaival, vadjaival és madaraival, és nagyon sok érdekességgel. Tarts velem a Gerecse rengetegjébe és ismerd meg e csodás vidéket! :)
Ha éppen nem Magyarországon túrázok, akkor előszeretettel látogatom nagy szerelmemet, Skandináviát és fjordjait - a túráimon ezekről is mesélek.


TúrakeresőHírlevél

Ha szeretnél minél hamarabb értesülni
túráinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!
KÖVETKEZIK
Gerecse III.: Sárkány a szikla, Szelim a barlang és Turul a madár
2019. 08. 31.   13 km
Nemzeti Park Túrák: Őrségi Nemzeti Park
2019. 09. 07.   40 km
Túramozgalmak Equinox módra / Pilisi Vándorlás 5.
2019. 09. 15.   24 km

 

PayPal - elfogadott kártyák

Kövess minket közösségi oldalainkon is:
Facebook   |   Instagram

© 2019 Equinox Trekking Club Egyesület
2091 Etyek, Sánc utca 7.
http://trekk.hu | equinox.tce [kukac] gmail | +36 30 647 9661

Igazán öröm, hogy érdeklődsz
a programjaink iránt.
Iratkozz fel hírlevelünkre és az
elsők között értesülhetsz róluk!